Over ons

Twisk Truck Service is al meer dan 30 jaar officieel Iveco dealer, met 2 vestigingen in Alkmaar en Beverwijk. Wij zijn een echt familiebedrijf waarbij klantgerichtheid en service nog 'ouderwets' echte prioriteiten zijn. Twisk Truck Service is opgericht door Tom Twisk, en wordt inmiddels door zijn zoon Marco, en dochter Maureen bestuurd. Onze klanten waarderen het persoonlijke contact en de betrokkenheid, en wij waarderen de loyaliteit van onze klanten.

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van zowel nieuwe, als gebruikte IVECO bedrijfswagens. Daarnaast beschikken wij over een eigen carrosserie afdeling, waar wij uw opbouw naar wens kunnen realiseren. Zo fabriceren wij zelf open laadbakken, kiepers, en een combinatie met laadkraan. Daarnaast zijn wij leverancier van Citybox laadbakken, welke wij in eigen beheer opbouwen. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord om uw gewenste configuratie tot een maatwerk offerte uit te werken. Ook kunnen zij u adviseren in de diverse vormen van financieringen die mogelijk zijn.

Een vanzelfsprekendheid voor ons is dat onze werkplaats is ingericht op een goede en snelle service aan IVECO en andere merken bedrijfsvoertuigen, waarbij wij als geen ander begrijpen dat uw bedrijfswagen zo minimaal mogelijk stil mag staan. Ons streven is ten alle tijden om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze monteurs worden regelmatig geschoold en zijn zodoende op goed de hoogte van de nieuwste technieken, en zijn echte IVECO specialisten. Zij werken dan ook met de best mogelijke IVECO uitleesapparatuur en gereedschap. Benieuwd naar ons bedrijf en onze producten en diensten? Kom gerust eens langs, de koffie staat voor u klaar!
Bekijk onze modellen!
Over ons
Over ons
Over ons