Altijd onderweg, ongeacht het terrein

De Iveco X-way en T-way zijn onze zware voertuigen welke geschikt zijn voor licht tot zwaar werk in slecht begaanbaar terrein. 

De nieuwe X-WAY is ontwikkeld voor toepassingen op de weg en lichte off-road mobiliteit. Hij combineert de legendarische sterkte van het T-way chassis met alle brandstof besparende en veiligheidssystemen van de IVECO S-way.

Met de X-WAY kunnen onze klanten erop vertrouwen dat ze met gemak de ‘last mile’ aankunnen in de onverharde en soms lastige omstandigheden van werven waar ze moeten leveren. Een hoge productiviteit, veiligheid en een uitstekende TCO bij lichte off-road opdrachten: dat is wat onze klanten mogen verwachten van onze gloednieuwe truck.

Iveco T-way

Het gamma van de nieuwe t-way van Iveco bezorgt u een beter en functioneler ontwerp waarmee u uw prestaties en betrouwbaarheid kunt verbeteren. De T-way werd ontworpen om in alle weersomstandigheden en op ieder soort terrein te werken, van onverharde wegen tot extreme off-road omstandigheden, en dit met maximale veiligheid, comfort en productiviteit.

Het gamma van de T-way omvat een uitgebreide variatie aan asconfiguraties van chassis en trekkers met 2, 3, 4 en 5 assen. Voorwiel aandrijving en meervoudig gestuurde en liftbare assen kunnen op specifieke wensen en maatvoering besteld worden. Deze kunnen met een hele reeks chassisframes, versnellingsbakken, PTO’s, ophangingen en eindverhoudingen worden gecombineerd. Dit ruime aanbod van varianten betekent dat u altijd het juiste voertuig voor uw missie kunt vinden. De T-way is in meer dan 1.700 fabrieksversies verkrijgbaar.


Contact

Onlangs geleverde IVECO X-Way & T-way’s

Wempe transport - Iveco X-way AS260X46YPS

Wempe transport - Iveco X-way AS260X46YPS

Brakenhoff - Iveco Stralis AT440S36T/P

Brakenhoff - Iveco Stralis AT440S36T/P