Iveco E-daily: De Daily zoals u gewend bent, maar dan 100% Elektrisch
23 - 06 - 2023

Misschien bent u nog niet bekend met de Iveco Daily, maar waarschijnlijk kent u onze beroemde bestelwagen met unieke prestaties wel. Nu de transitie naar een duurzamer bestaan met steeds grotere stappen gaat, denkt u misschien aan het aanschaffen van een elektrisch aangedreven bestelwagen ter uitbreiding of vervanging voor uw huidige wagenpark. 

Iveco heeft eind vorig jaar de Iveco E-daily geïntroduceerd, waarbij men als uitgangspunt vindt dat het DNA en de diverse mogelijkheden van de diesel aangedreven Iveco Daily gewaarborgd moeten blijven. Dit is dan ook gelukt en daar zijn ze en wij zeer trots op. Zo is de Iveco E-daily voorzien van een U-vormig ladderchassis, in enkel lucht en dubbel lucht variant, variërend van 3500kg tot 7200kg, in zowel bestelbus als (dubbele) chassis cabine variant. Product eigenschappen als kracht, robuustheid, zwaar trekgewicht van maar liefst 3500kg en een zeer krappe draaicirkel zijn allen van toepassing.

Wat natuurlijk anders is, is de krachtbron. Dit is geen dieselmotor, maar een elektromotor, welke geplaatst is vlak voor de achteras. Voor de stroomtoevoer wordt gebruikt gemaakt van 1 tot 3 accu's welke allen tussen de chassisbalken zijn geplaatst. Dit maakt het  voor de opbouwer zeer eenvoudig om een opbouw naar wens te kunnen plaatsen. Deze elektromotor is met 180pk en 400nm koppel over het volledige toerenbereik erg sterk voor elke klus die de E-daily krijgt voorgeschoteld. 

 Voor meer informatie over de E-daily verwijzen wij u graag naar de officiële website van Iveco: https://edaily.iveco.com/nl-NL... HIer kunt u onder andere berekenen wat uw rijbereik zou zijn, afhankelijk van uw inzet, snelheid, laadvolume, type opbouw, en natuurlijk de hoeveelheid accu's aan boord.

Onze vertegenwoordigers staan u graag te woord om u te adviseren over de mogelijkheden, financieringsopties, en andere zaken waar u informatie over wenst. Neem contact op met 1 van onze vestigingen om een afspraak te maken.

Laatste nieuws

Nieuwe vacatures!

Nieuwe vacatures!

Wij hebben onlangs nieuwe vacatures geplaatst! Benieuwd en/of interesse? kijk dan snel op onze Vacature&nbs..
Lees verder
Dakar 2024: Iveco is goed uit de startblokken gekomen!

Dakar 2024

De Dakar vindt traditioneel plaats in de eerste week van januari, en wij van Iveco zijn natuurlijk wat trots op..
Lees verder
Iveco lanceert de nieuwe IVECO line-up voor 2024 met upgrades voor het gehele gamma

Iveco lanceert de nieuwe IVECO line-up voor 2024 met upgrades voor het gehele gamma

Iveco heeft onlangs haar vernieuwde line-up gepresenteerd in Milaan, welke voldoen aan de nieuwe GSR veiligheids..
Lees verder