50ste Iveco voor Brakenhoff BV
03 - 03 - 2021

Al in 1993 leverde Twisk Truck Service de eerste IVECO Eurocargo af aan Brakenhoff Transport. Daarna heeft de samenwerking tussen beide bedrijven zich zo goed ontwikkeld dat Twisk Truck Service, met vestigingen in Beverwijk en Alkmaar, onlangs (eind vorig jaar) met veel trots de 50e IVECO heeft afgeleverd aan het Beverwijkse transportbedrijf! Niet alleen de kwaliteit van de IVECO trucks, maar ook de uitstekende service die ervoor zorgt dat het grote wagenpark altijd inzetbaar is, heeft geleid dat de langdurige relatie met de ruim 35 jaar bestaande IVECO dealer!


Brakenhoff Transport is een typisch familiebedrijf dat zich al sinds 1924 op het hoogste niveau bezighoudt met Transporten en Verhuizingen. Onder de bezielende leiding van Jan en Frank Brakenhoff heeft het moderne transportbedrijf zich ontwikkeld tot een specialist in het vervoer van moeilijk vervoerbare goederen. Maar niet alleen voor het vervoer van deze goederen ben je bij Brakenhoff aan het juiste adres. Ook voor verhuizingen en opslag biedt Brakenhoff uitstekende mogelijkheden! Verhuizen is hun passie en voor opslag biedt Brakenhoff veilige, moderne en persoonlijke opslagruimtes waar u zeven dagen in de week van morgens tot avonds terecht kunt!

De levering van de 50e IVECO zal niet de laatste zijn, maar deze mijlpaal is de bevestiging van een samenwerking tussen twee prachtige Beverwijkse bedrijven waarmee beide verwachten elkaar nog jaren te versterken!

Laatste nieuws

Iveco lanceert de nieuwe IVECO line-up voor 2024 met upgrades voor het gehele gamma

Iveco lanceert de nieuwe IVECO line-up voor 2024 met upgrades voor het gehele gamma

Iveco heeft onlangs haar vernieuwde line-up gepresenteerd in Milaan, welke voldoen aan de nieuwe GSR veilighe..

Lees verder
Iveco E-daily: De Daily zoals u gewend bent, maar dan 100% Elektrisch

Iveco E-daily: De Daily zoals u gewend bent, maar dan 100% Elektrisch

Misschien bent u nog niet bekend met de Iveco Daily, maar waarschijnlijk kent u onze beroemde bestelwagen met..

Lees verder
5 mei zijn wij gesloten

5 mei zijn wij gesloten

Sinds vorig jaar zijn wij gesloten met Bevrijdingsdag (5 mei), omdat deze heugelijke dag volgens onze CAO a..

Lees verder