De nieuwe Iveco Stralis: Zuinig, stil, en betrouwbaar

De nieuwe Iveco Stralis is onlangs geupdate, en met de komst van de Iveco Stralis XP en NP is er weer een mooie versie bijgekomen. In 3 cabinevarianten beschikbaar, op zowel diesel als LNG/CNG. 

De diesel variant is uniek door het gebruik van Hi-SCR, wat het gebruik van een EGR (uitlaatgassen worden meermaals terug de motor ingestuurd) overbodig maakt. Een schone verbranding, laag dieselverbruik en gunstige onderhoudskosten zijn logische gevolgen. 

De Iveco Stralis overtuigd door goede prestaties (wie kent de verhalen niet van DE sterkste in de bergen, juist, de Stralis), een hoog comfortniveau, en lage TCO kosten.

De NIEUWE STRALIS NP LNG: De truck van de toekomst met de prestaties van NU 

De Iveco Stralis NP (400 en 460) op vloeibaar gas werd ontworpen en ontwikkeld voor alle wegtoepassingen en lichte terreinactiviteiten. Er moet een alternatief komen voor diesel, en die is er al: Onze Iveco Stralis NP op LNG

Met zijn vermogen tot 460 pk en een rijbereik tot 1.600 km verzekert hij onovertroffen prestaties bij langeafstandstransport. Het laagste brandstofverbruik en de grootste onderhoudsintervallen ooit vormen een concurrentievoordeel voor uw onderneming.

De vraag, wat kost deze truck, zullen onze verkoopadviseurs u niet beantwoorden, zonder met u in overleg te gaan. Zij zullen u vragen naar uw actuele verbruik, uw huidige dieselprijs per liter, en uw gewenste looptijd en kilometrage. De hogere aanschafprijs van deze LNG truck kan ruimschoots worden gecompenseerd door de lagere brandstofprijzen, afhankelijk van uw inzet. Het voordeel kan zomaar oplopen tot duizenden Euro's per jaar!

U begrijpt het al, neem contact op met onze vertegenwoordiger!


Bas Banga: 06-53545495


Contact

Onlangs geleverde IVECO Stralis: Diesel en LNG/CNG’s

Buck Design - Iveco Stralis AS440S46T/P XP

Buck Design - Iveco Stralis AS440S46T/P XP

Wempe Transport - Iveco Stralis AS440S46TFP-LT lowdeck trekker

Wempe Transport - Iveco Stralis AS440S46TFP-LT lowdeck trekker

Cycletech - Iveco Stralis AS440s42tp

Cycletech - Iveco Stralis AS440s42tp

Brakenhoff - Iveco Stralis AT trekker 360pk.

Brakenhoff - Iveco Stralis AT trekker 360pk.